Sinan Göksun Ortaokulu

Vizyon: Farklı eğitim bölgelerinden gelen , farklı anlayış ve kültüre sahip öğrencilerimizi eğitimimi öğretimi önemseyen , sosyal aktivitilere sahip , bilinçli , kendine özgüveni olan , ortaöğretim kurumlarına gitmeyi arzulayan , ileride topluma örnek olacak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak , onların bilgili , becerikli , kendine güvenen , yeniliğe ve değişime açık , kendini geliştirmeyi hedef edinmiş , yetenekleri doğrultusunda ortaöğretime devam etmek isteyen , çevresine ve topluma hem öncü ve hem de faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.

Başarılar: Okulumuzdan geçmiş yıllardan itibaren birçok önemli kişiler mezun olmuş olup okulumuz köklü bir geçmişe sahiptir. Okulumuzdan her yıl başta fen lisesi olmak üzere değişik Anadolu liselerine öğrenci sokmaktadır.Sportif faaliyetlerde bir çok başarılar sağlamıştır.

Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Servis Bilgisi: Taşımalı Öğrenciler okulumuza servisle taşınmaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: Öğrencilerimiz; badminton, basketbol, voleybol, masa tenisi, satranç ,güreş ,bilek güreşi atletizm ve bocce branşlarında takım olarak; karate, atletizm,tekvando, güreş ve bilek güreşi branşlarında bireysel olarak turnuvalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sinangoksunoo.meb.k12.tr

Adres - GÜLDİBİ MAH. ESENLER CAD. SINAN GOKSUN ORTA OKULU BLOK NO: 38/7 SAPANCA / SAKARYA

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Güldibi Mahallesi Esenler Caddesi No 38 SAPANCA/SAKARYA

Ulaşım Dolmuş ile ilçeye gidilir

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 km İl merkezine uzaklık. ilçe merkezindedir.